-
אוגוסט 11, 2015 בשעה 10:21 am #1468
יש כאלה שיודעים מה הם רוצים משנות הסמינר. ויש כאלה שגם בגיל 40 לא יודעים עדיין מה הם רוצים לעשות. הדבר הכי טוב זה לעשות אבחון להכוונה מקצועית. באבחון מדגישים את היכולות ובוחרים לפיהם מקצוע מתאים.
-
אוגוסט 12, 2015 בשעה 6:48 pm #1469
אני מאבחנת דרך מפת הלידה. מחפשת מי האישיות שיושבת מולי? (שמש/ירח/אופק), אילו כשרונות יש לה? (בית 2 וכוכבים הנמצאים שם), מה היא אוהבת לעשות בשגרה? (בית 6 והכוכבים הנמצאים שם), מה היעד, המטרה שהיא חותרת אליו בחיים? (בית 10 והכוכבים הנמצאים שם), מה העולם מצפה ממנה? (בית 12 והכוכבים הנמצאים שם), ובשקלול כל אלה עולים על כוחות הנפש של האדם ומה הוא צריך לעשות בחיים. במילים אסטרולוגיות: איך השמש תגשים את עצמה.
-
אוגוסט 13, 2015 בשעה 4:36 pm #1470
תני דוגמה לצורה איך את בודקת כשרונות של אדם, בבקשה.
-
אוגוסט 14, 2015 בשעה 7:51 am #1471
בית 2 במפה האסטרולוגית מספרת בין השאר, אילו כישרונות יש לאדם, וממה הוא יכול להתפרנס.
שמש בבית 2 נותנת כשרונות דרמה, משחק, מלונאות ואירוח, עבודה עם ילדים.
ירח בבית 2 – כשרון למקצועות הטיפול, אמפתיה, נתינה, מסירות. כשרון לעבודה עם הגיל הרך. בישול ואפייה.
מרקורי בבית 2 – כשרון להוראה, יתונות, תיווך, פרסום, תרגום, עריכה, כתיבה, שמאות, ניהול מו"מ
ונוס בבית 2 – כשרון לאמנות, מקצועות היופי, משפט, יחסי ציבור, מקצועות העיצוב ואדריכלות
מרס בבית 2 – כשרון לשיווק, מכירות, יזמות, ספורט.
יופיטר בבית 2 – האדם חייב משמעות בעבודה כמו עיסוק בדת, הוצאות ספרים, לימודים. ועבודה עם חופש פעולה שמעורבת בנסיעות ולימודים ואולי גם חו"ל. הדרכת טיולים.
שבתאי בבית 2 – כשרון למתמטיקה, חינוך, הנדסה, מוסיקה, פיסול, מדינאות, חוק ומשפט.
כירון בבית 2 – כשרון להתעמלות מדויקת כמו אלכסנדר, פלדנקרייז, ריקוד בלט, וכל עבודת כפיים הדורשת דיוק.
אוראנוס בבית 2 – כישרון לעבודה עם מחשוב, טכנולוגיות מתקדמות, אסטרולוגיה, ניהול ארגוני, ניהול קבוצות
פלוטו בבית 2 – כשרון לספורט, ריקוד, התעמלות, ניהול, כל עבודה הדורשת יושר ואמת.
נפטון בבית 2 – כשרון ריפוי, עבודה בארגוני חסד, מסעדנות, מקצועות קודש, אמנות, מוסיקה, שחייה, -
אוגוסט 16, 2015 בשעה 9:58 am #1472
ואם יש לי כמה כוכבים בבית 2, איך אני אמורה לבחור מכל האפשרויות?
-
אוגוסט 25, 2015 בשעה 3:29 pm #1489
מקפיצה את השאלה שלי.
-
אוגוסט 26, 2015 בשעה 6:58 am #1490
ברור שמשלבים את תכונות הכוכבים. ולא רק, כי כמו שהסברתי למעלה, צריך לשלב את בית 2, בית 6, בית 10 ובית 12 על כוכביהם שישנם או אינם שם, ולהוסיף לכל אלה את התכונות הבסיסיות של האדם כפי שעולות משילוב השמש/ירח/אופק.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.